Jeg fortsetter min «tacofredagvendetta« , denne gangen med sommersalat med fagottini, kylling og vårløk og en deilig rømmedressing.

Sommersalat med fagottini,kylling, vårløk og urter

Ingredienser til 2-3 personer.

  • 1 pakke fersk fagottini med tomat og mozzarella ( små pastaknytter fra Rema)
  • 1 stort kyllingbryst 200 gram delt i 2 cm terninger
  • Et lite salathode
  • 3 vårløk finhakket
  • 1 god håndfull grov persille , hakke ( halvparten skal i dressingen )
  • 1 god håndfull basilikum , hakket(halvparten skal i dressingen)
  • 1 beger lettrømme eller drømmelett fra Q
  • 1 fedd hvitløk
  • Saft og skall av 1/2 sitron
  • 1 ts sukker
  • Salt pepper
  • 3-4 hakkede eller tørka urter etter smak

Fremgangsmåte:

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken
  2. Stek kyllingen i smør med salt,pepper og litt chili
  3. Vask og del opp salaten i mindre biter
  4. Hakk vårløken
  5. Lag dressingen med rømme,hvitløk,sitron,urter,sukker og salt/ pepper . Fint om den får stå og trekke litt. Smak til !
  6. Bland sammen ingrediensene til salaten og behold litt urter til å strø på toppen.
  7. Server med rømmedressing, godt brød og et glass iskald rosé.

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar